Úklidová akce #16936, Praha 15 (městská část Praha)

Detail akce

Identifikátor akce:
16936
Název akce:
Jarní úklid Javorové čtvrti
Popis akce:
Milí sousedé, jaro je tady a s ním se opět objevilo v našem okolí i mnoho odpadu po dlouhém zimním čase...pojďme tedy opět společně uklidit naší čtvrť od nepořádku (a to včetně dětských hřišť). Po akci si můžeme dát oběd v některé z blízkých restaurací. Neváhejte vzít i ty nejmenší děti, výchova a úcta k životnímu prostředí je jen na nás (vás) :-) Tato událost je nejspíše jediná společenská akce v naší čtvrti, tak neváhejte a přijďte se "ukázat" :-)
Příslušná obec/MČ:
Praha 15 (městská část Praha)
Likvidaci odpadů zajistí:
MČ Praha 15
Akci také podpořili:
-


Organizátor akce

Typ úklidu:
jedná se o úklid organizovaný soukromou osobou
Název organizace:
-
Kontaktní osoba:
Irma Duspivová
Telefon a email na organizátora není z důvodu ochrany osobních údajů veřejně přístupný. Tyto kontaktní údaje budete mít k dispozici až se zaregistrujete jako dobrovolník a přidáte se k této akci.


Report akce

Statistika:
počet dobrovolníků 40, sesbíráno bylo 800 kg odpadů.
Jak úklid probíhal:
" Jarní sobota 7.4. 2018 byla v naší čtvrti ve znamení již tradiční úklidové akce Ukliďme Javorovku pod záštitou spolku Ukliďme Česko a naší městské části Praha 15. Tento den byl také hlavním úklidovým dnem po celé republice. Nejdříve byly vyvěšeny pozvánky na úklid v každém vchodě Javorové čtvrti, dále na facebookové stránce skupiny sousedů a v neposlední řadě v časopisu městské části Hlasatel. Akce se nakonec zúčastnili nejen obyvatelé Javorové čtvrti, ale přišli nás podpořit i sousedé z Petrovic, občané ze spolku Baráčníku Prahy 15 včele s naším starostou městské části. Součástí úklidového týmu bylo i mnoho dětí. Byly rozdány materiály, které zaslal spolek Ukliďme Česko - každý byl vybaven na úklid rukavicemi a pytlem a mohli jsme začít uklízet. Za dvě hodiny se nám podařilo vyčistit čtvrť i okolí včetně valu a hrušňové aleje. Byly opět nalezeny větší "zajímavosti" jako rámy postelí, matrace, taška plná léků, mnoho vánočních stromečků atd... Třídění starého odpadu není úplně jednoduché, ale byl vytříděn plný jeden pytel plastů. Podařilo se naplnit celý přistavený kontejner a zbylo pár fotografií na památku. Ale hlavně dobrý pocit, že nejsme lhostejní ke svému okolí (bohužel) plného odpadků, a nedělá nám problém se sejít a stav vylepšit. Budu se těšit zase na podzim."
Foto galerie:
-
Foto úklidu:


Podrobnosti akce

Začátek akce:
07.04.2018 12:00
Předpokládaný konec akce:
07.04.2018 14:00
Popis místa srazu (adresa):
U dětského hřiště mezi GH
Budeme uklízet:
Web akce:
-
Dobrovolníci:
již přihlášených dobrovolníků 3, volná kapacita 17
 

Hlavní partner akce

Partneři akce



Dále nás podporují



Při poskytování služeb nám pomáhají technická Cookies a Local Storage. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.
Cookies můžete vymazat nebo předem odmítnout jejich používání volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči.
Nicméně pokud tak učiníte, některé služby a funkce tohoto webu nemusí správně fungovat.
Více informací o ochraně osobních údajů a jejich používání
Copyright Ⓒ 2014-2024 | Miroslav Kubásek, Ukliďme Česko z.s.