Končí termín pro objednání úklidových pomůcek...

Uklízíme do roztrhání (rukavic :-)
Uklízíme do roztrhání (rukavic :-)


24.3.2017

Milí organizátoři úklidovek,

Už jen 2 týdny nás dělí od hlavního termínu, proto přinášíme další informace, které by Vám před akcí neměly uniknout.

Chválíme všechny z Vás, co mají vše připravené, popis akce řádně vyplněný, žádosti o pomůcky (pokud potřebujete) vyplněné a nábor účastníků a propagace je v plném proudu. Pokud Vám přeci jen ještě chybí popis akce, prosíme o rychlé doplnění, polovičaté vyplnění nepůsobí dobrým dojmem, na mapě úklidů pak vypadají jak Potěmkinovy vesničky.

Máte úklidvé pomůcky? Pytlů máme na skladě stále dost i do zásoby, rukavice máme pomalu všechny zamluvené, je tedy možné, že se na opozdilce nedostane plný požadovaný počet. Pozor! Šanci si požádat alespoň o pytle máte prodlouženou do neděle 26.3 do 12:00.. Kolik Vám nakonec přijde pomůcek si zkontrolujte během příštího týdne v záložce editace "Balíček s materiálem". U žádosti se objeví "Váš balíček je již zkompletován". Balíčky budou rozesílány na adresy během příštího týdne kurýrem PPL.

Tak co dalšího byste před akcí ještě neměli opomenout:

- přeci jen se projít na místo činu a odhadnout podmínky, které pak budete prezentovat účastníkům před začátkem akce typu: "Je tam skládka pneumatik, a starého železa, ty budeme dávat zvlášť kvůli třídění" nebo "za skládkou je hromada azbestové krytiny, té se, prosím vyhněte", a podobně.

- rozvrhnout si síly a začít plánovat organizaci akce - pokud Vás bude více, zaúkolujte i některé dobrovolníky. Například - rozdělíte se? Kdo povede jednotlivé skupinky? Při delší akci bude nějaké občerstvení nebo si jej účastníci donesou sami? Budete potřebovat plánek? Budete vyvěšovat cedulku "Zde uklízeli dobrovolníci"? Budete vymýšlet soutěž pro děti například o největší nalezený poklad? Budete chtít využít diplomy pro účasníky? Využijete ještě k vyvěšení zvací letáky? Pokud budete chtít, můžete použít naše editovatelné šblony v sekci Ke stažení.

- k akci se Vám (pokud jste si tak zvolili) mohou přihlašovat i dobrovolníci "zvenčí", jejich sezam je v editaci v záložce "Přiřazení dobrovolníci". Nebojte se je před akcí oslovit a ujistit, že s nimi počítáte a těšíte se na jejich účast.

Nevíte si s něčím rady - pište, ale telefon je vždy rychlejší :) (najdete jej v Kontaktech, podle povahy dotazu...)






 

Hlavní partner akce

Partneři akce



Dále nás podporují



Při poskytování služeb nám pomáhají technická Cookies a Local Storage. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.
Cookies můžete vymazat nebo předem odmítnout jejich používání volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči.
Nicméně pokud tak učiníte, některé služby a funkce tohoto webu nemusí správně fungovat.
Více informací o ochraně osobních údajů a jejich používání
Copyright Ⓒ 2014-2024 | Miroslav Kubásek, Ukliďme Česko z.s.