Úklidová akce #27272, Pec pod Sněžkou (okres Trutnov)

Detail akce

Identifikátor akce:
27272
Název akce:
Ukliďme Sněžku i pod Sněžkou
Popis akce:
Zveme Vás k úklidu nejvyšší hory České republiky a jejího přilehlého okolí. Někteří návštěvníci Krkonoš si stále neodnáší s sebou z hor to, co si tam přinesli, a proto je opět čas to po nich uklidit (bohužel).

Úklid samotný proběhne v sobotu 3. 10. Od 8:30 do 10:00 bude probíhat výdej úklidových pomůcek v podloubí před restaurací Craft Coffee (Pec pod Sněžkou 139). Kdo může, vezměte si prosím vlastní rukavice na úklid. S mapou trasy a úklidovými pomůckami se pak budete vydávat po malých skupinkách nebo individuálně (nebudeme nikoho nutit do setkávání s dalšími lidmi) na jednotlivé úklidové trasy.

Na úklid je v sobotu celý den, je jen na vás, jaké zvolíte tempo. Svoz odpadu bude zajištěný po trasách úklidu. Dále bude na každé trase zajištěno občerstvení pro každého účastníka v podobě čaje a polévky zdarma. Svačinou na cestu ale určitě nic nezkazíte.

Poprosím Vás, abyste se při návratu stavili opět za mnou na Craft a vrátili mi mapky a úklidové pomůcky, ať je můžeme použít i další rok. Případně pokud budete mít, můžete mi poslat nějaké Vámi pořízené fotky, dám je pak na sociální sítě.
Příslušná obec/MČ:
Pec pod Sněžkou (okres Trutnov)
Likvidaci odpadů zajistí:
Městské služby Pec pod Sněžkou
Akci také podpořili:
Lanová dráha Sněžka, Rádio Blaník, Craft Coffee, Hotel Horizont, PECR apartments, Aparthotel Sv. Vavřinec, KlonDike Musíc Club.


Organizátor akce

Typ úklidu:
jedná se o úklid organizovaný obcí
Název organizace:
Sdružení cestovního ruchu a propagace Pec pod Sněžkou, z.s.
Kontaktní osoba:
Libor Pelikán
Telefon a email na organizátora není z důvodu ochrany osobních údajů veřejně přístupný. Tyto kontaktní údaje budete mít k dispozici až se zaregistrujete jako dobrovolník a přidáte se k této akci.


Report akce

Statistika:
počet dobrovolníků 60, sesbíráno bylo 100 kg odpadů.
Jak úklid probíhal:
Akce Ukliďme Sněžku i pod Sněžkou proběhla dle plánů. Pár účastníků ze zúčastnilo již pátečního promítání dokumentárních filmů. V sobotu chodili účastníci po skupinkách na místo srazu, kde dostali úklidové pomůcky a v menších skupinách se vydávali na trasy úklidu, které byly celkem 4. Na trasách měli zajištěné občerstvení v podobě teplého nápoje a polévky. Svoz odpadu probíhal dole v Peci pod Sněžkou za přispění Městských služeb. Uklidilo se okolo 100 kg odpadu, převážně pytlíky od svačin, obaly, pet lahve, nedopalky od cigaret a kapesníky.
Foto úklidu:


Podrobnosti akce

Začátek akce:
03.10.2020 10:30
Předpokládaný konec akce:
03.10.2020 19:00
Popis místa srazu (adresa):
Od 8:30 do 10:00 bude probíhat výdej úklidových pomůcek v podloubí před restaurací Craft Coffee (Pec pod Sněžkou 139). Kdo může, vezměte si prosím vlastní rukavice na úklid. S mapou trasy a úklidovými pomůckami se pak budete vydávat po malých skupinkách nebo individuálně (nebudeme nikoho nutit do setkávání s dalšími lidmi) na jednotlivé úklidové trasy.
Budeme uklízet:
Dobrovolníci:
již přihlášených dobrovolníků 57, volná kapacita 5


Sponzor úkliduŠKODA AUTO a.s.
společnost ŠKODA AUTO a.s. je hrdým sponzorem úklidů v okrese Trutnov

Materiál pro úklid pomohli zajistit
DB SCHENKERskladování a kompletace zásilek

DPD CZpřeprava zásilek
 

Hlavní partner akce

Partneři akce



Dále nás podporují



Při poskytování služeb nám pomáhají technická Cookies a Local Storage. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.
Cookies můžete vymazat nebo předem odmítnout jejich používání volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči.
Nicméně pokud tak učiníte, některé služby a funkce tohoto webu nemusí správně fungovat.
Více informací o ochraně osobních údajů a jejich používání
Copyright Ⓒ 2014-2024 | Miroslav Kubásek, Ukliďme Česko z.s.