Podpořte nás svými on-line nákupy. Používejte aplikaci GIVT a nikdy na nás nezapomenete.



14.3.2016

Vrchol letošního Ukliďme svět, ukliďme Česko se kvapem blíží a s ním stoupá nervozita organizátorů. Dokážeme nalákat kýžených 100 000 účastníků? A pokud ano, budeme schopni pro všechny, kterým by to pomohlo a navnadilo k úklidu, pracovní rukavice a pevné pytle?

Vedle logistických otázek tu jde samozřejmě také o stránku finanční. Mnohé naše starosti řeší spolupráce s našimi skvělými podporovateli, na vše zatím ani oni nestačí.

Podporujte nás Podílet se na našem společném úspěchu můžete i vy. Kromě variant podpory vyžadujících vaše finanční přispění, máte možnost přispět nám pokaždé, když nakupujete on-line. Nezaplatíte při tom ani o korunu navíc!

Stačí, když budete při vašich on-line nákupech využívat projektu GIVT a jako příjemce vaší podpory vyberete Spolek Ukliďme Česko, organizátora Ukliďme svět, ukliďme Česko.

Nainstalujte si aplikaci Rádi byste nám při svém nákupu přispěli, ale nemáte čas kontrolovat, jestli je váš oblíbený obchod zapojený do GIVTu? Nainstalujte si speciální aplikaci, která vás při každém on-line nákupu upozorní na možnost přispět nákupem. Ušetří vám čas a námahu a už nikdy na nás nezapomenete.






 

Hlavní partner akce

Partneři akce



Dále nás podporují



Při poskytování služeb nám pomáhají technická Cookies a Local Storage. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.
Cookies můžete vymazat nebo předem odmítnout jejich používání volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči.
Nicméně pokud tak učiníte, některé služby a funkce tohoto webu nemusí správně fungovat.
Více informací o ochraně osobních údajů a jejich používání
Copyright Ⓒ 2014-2024 | Miroslav Kubásek, Ukliďme Česko z.s.