Úklidové akce se mohou opět konat...



5.5.2020

Vzhledem k rozvolňování krizových opatření a možnosti shromažďování do 10-ti osob zprovozňujeme opět mapu úklidů.

Co z toho pro Vás vyplývá?

  • pokud jste stihli uklidit před vyhlášením karantény, prosíme, vyplňte nám report o akci. Reporting je drobně rozšířen, kromě reportu jednotlivých druhů odpadu (pokud jste jej vážili/počítali) můžete nově v mapě i vyznačit oblast, kde váš úklid proběhl. Vyplnění by mělo být snadné/intuitivní.
  • pokud jste nestihli uklidit (jako bohužel většina z nás), přeplánujte si v administraci akci na nový termín (buď ještě na jaro s omezením počtu účastníků, nebo na podzim, kdy předpokládáme hlavní termín 19. září).
  • pokud jste nestihli uklidit a víte, že už letos uklízet nebudete, prosíme smažte v administraci Vaši původní akci (snadno jedním klikem...)


Co se týká rozesílky úklidového materiálu (pytle a rukavice), máme horší zprávu. Pro jaro logistiku pomůcek nestihneme rozhýbat, navíc balíčky pro max. 10 účastníků by stály na poštovném víc než jejich obsah. Proto materiální pomoc budeme směřovat až na podzim (s předpokládanou uzavírkou na konci prázdnin). Své požadavky si ale v administraci můžete zadat již nyní.

Doufáme, že jste tuto podivnou dobu přečkali ve zdraví (na těle i na duchu...:-) a společně uklidíme Česko, které to potřebuje více než kdy předtím...

Za organizátory Mirek

Miroslav Kubásek, spolek Ukliďme Česko






 

Hlavní partner akce

Partneři akce



Dále nás podporují



Při poskytování služeb nám pomáhají technická Cookies a Local Storage. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.
Cookies můžete vymazat nebo předem odmítnout jejich používání volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči.
Nicméně pokud tak učiníte, některé služby a funkce tohoto webu nemusí správně fungovat.
Více informací o ochraně osobních údajů a jejich používání
Copyright Ⓒ 2014-2024 | Miroslav Kubásek, Ukliďme Česko z.s.