Fotosoutěž jde do finále



1.6.2021

V letošní fotosoutěži se sešlo nebývalé množství několik stovek příspěvků. Překvapila nás i kvalita zaslaných fotografií, úžasných pytlomatů a neuvěřitelných kuriozit... Rozhodli jsme se proto dát šanci širšímu okruhu příspěvků a udělat hlasování veřejnosti pro každou kategorii zvlášť. Předvybrali jsme vždy zhruba 40 fotek, které vystavíme na facebooku a autor/ka fotografie s NEJVÍCE LAJKY v každé kategorii od nás získá tablet Huawei MatePad T8 🙂

Autory/ky fotografií na 1.-3. resp. 1.-10. místě (viz pravidla fotosoutěže - www.uklidmecesko.cz/fotosoutez) v hodnocení odborné poroty už známe, ale nebudeme zatím zveřejňovat, abychom tím neovlivnili hlasování veřejnosti (autorům/kám oceněných příspěvků se ozvema mailem pro zaslání adres k doručení cen).

U příležitostí dnešního Dne dětí jsme vyhlásili HLASOVÁNÍ VEŘEJNOSTI o nejlepší foto z úklidu v kategorii DĚTI www.facebook.com/UklidmeCesko/posts/4144931642234953 Ze zhruba stovky fotografií jsme vybrali 46 finalistů a lajkovat svého favorita můžete do příštího pondělí (7.6.2021).

Hlasování o cenu veřejnosti v kategorích Pytlomat a Kuriozita budou následovat v dalších týdnech.






 

Hlavní partner akce

Partneři akce



Dále nás podporují



Při poskytování služeb nám pomáhají technická Cookies a Local Storage. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.
Cookies můžete vymazat nebo předem odmítnout jejich používání volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči.
Nicméně pokud tak učiníte, některé služby a funkce tohoto webu nemusí správně fungovat.
Více informací o ochraně osobních údajů a jejich používání
Copyright Ⓒ 2014-2024 | Miroslav Kubásek, Ukliďme Česko z.s.