Je čas zaregistrovat podzimní úklidy



16.8.2019

Vážení a milí,

Ukliďme svět, ukliďme Česko Vás opět zve na pomoc našemu životnímu prostředí a zejména na pomoc s uzdravením alespoň části společnosti, která ještě v dnešní době vyváží odpadky do přírody, nechává si upadnout od ruky tu obal od sušenky, tu vlhčený ubrousek nebo nedopalek.

Jděme i tentokrát příkladem i s dalšími dobrovolníky ze 150 států po celém světě. 21.9. (World Clean Up Day a Clean Up The World Weekend) ukažme, že nám záleží na naší planetě a naší budoucnosti.

Každý kousek se počítá, protože žádný se sám neuklidí. Budeme poctěni, když najdete opět čas a chuť a přidáte se k akci, která inspiruje u nás i po celém světě.

Pojďte do toho s námi i tentokrát a zaregistrujte se na podzimní termín. http://www.uklidmecesko.cz/zapojitse/organizator/

Úklidové pomůcky

  • pro ty, kterým se nepodaří znovu použít pomůcky z minulého úklidu, máme i tentokrát něco materiálu na rozdání. Podmínkou je ovšem vyplněný report z poslední akce, ať víme, že je materiál využívaný.

  • Termín otevření žádostí (najdete po přihlášení organizátora v záložce Balíček s materiálem) plánujeme od 17. 8. do 7.9. - následující týden bude probíhat samotná rozesílka.


Veškeré další informace a novinky najdete na našem webu www.UklidmeCesko.cz a na facebooku https://www.facebook.com/UklidmeCesko.

Nejčastější dotazy a odpovědi najdete na https://www.uklidmecesko.cz/about/FAQ/.

Mějte krásný zbytek léta!






 

Hlavní partner akce

Partneři akce



Dále nás podporují



Při poskytování služeb nám pomáhají technická Cookies a Local Storage. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.
Cookies můžete vymazat nebo předem odmítnout jejich používání volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči.
Nicméně pokud tak učiníte, některé služby a funkce tohoto webu nemusí správně fungovat.
Více informací o ochraně osobních údajů a jejich používání
Copyright Ⓒ 2014-2024 | Miroslav Kubásek, Ukliďme Česko z.s.