Uzávěrka příspěvků do soutěží - dnes 5.5.

Z vodáckého úklidu v Jundrově
Z vodáckého úklidu v Jundrově


5.5.2017

Soutěž školních kolektivů

K dnešnímu dni jsme uzavřeli příjem příspěvků do školní soutěže (bylo o týden prodlouženo, jelikož spousta škol uklízelo v pozdějších termínech) a také do foto/video soutěže.

Do školní soutěže bylo přihlášeno celkem 99 příspěvků/posterů, což je zhruba o třetinu více, než v loňském roce a tudíž porota ve složení: Hana Ansorgová - Recyklohraní, o.p.s. Kateřina Landová - Český svaz ochránců přírody Kristýna Pavlíčková - Spolek Ekosmák Ing. Jiří Gurecký - Česká rada dětí a mládeže bude mít z čeho vybírat.

Stejně jako v loňském odměnu pro vítěze v jednotlivých krajích zajistí Český svaz ochránců přírody - exkurzi (pro max. 30 dětí) na přírodně cennou lokalitu s odborníkem, či návštěvu záchranné stanice pro divoká zvířata s výkladem. Členové kolektivů na druhých místech obdrží na jeden rok zdarma Evropskou kartu mládeže (EYCA) a kolektivům na třetích místech zašleme kšiltovky s motivem akce. Vyhodnocení proběhne během příštího týdne a výsledky (první 3 místa) pak vyhlásíme v pondělí 15.5.

Foto/video soutěž

Počet příspěvků ve videosoutěži je letos 14, oproti loňsku zhruba dvojnásobek a uvidíme, která 3 videa vybere odborná porota firmy Canon do užšího finále. Hlasování o celkovém vítězi (a tím i výherci videokamery Canon Legria HF R806) pak proběhne na naší FCB stránce, stejně jako u každé ze tří soutěžních fotokategorií (umělecká – 47 zaslaných fotek, kuriozita – 67 a děti – 59) jen s tím rozdílem, že finalistů bude desítka a galerie finalistů bude na FCB k hlasování vystavena vždy na jeden týden (od 18. 25. května a 1. června).

První tři v každé kategorii se mohou těšit na: 1. místo - fotoaparát Canon PowerShot SX720 HS 2. místo - fotoaparát Canon Ixus 185 3. místo - tiskárna Canon Pixma TS8050 Od sponzora soutěže, firmy CANON.

Všem zúčastněným děkujeme za zaslané příspěvky a držíme palce do další fáze soutěže!






 

Hlavní partner akce

Partneři akce



Dále nás podporují



Při poskytování služeb nám pomáhají technická Cookies a Local Storage. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.
Cookies můžete vymazat nebo předem odmítnout jejich používání volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči.
Nicméně pokud tak učiníte, některé služby a funkce tohoto webu nemusí správně fungovat.
Více informací o ochraně osobních údajů a jejich používání
Copyright Ⓒ 2014-2024 | Miroslav Kubásek, Ukliďme Česko z.s.