Ukliďme Česko s audioknihou v uších!



24.3.2021

Úklidu s parťáky sice doba zrovna nepřeje, ale i tak můžete vyrazit do akce a užít si příjemnou společnost – s audioknihami vás mohou doprovázet příběhy v podání těch nejlepších českých interpretů. A právě toto zpestření nabízí všem registrovaným dobrovolníkům akce “Ukliďme Česko” Audioteka, největší platforma s audioknihami u nás, jako poděkování za jejich účast v misi za Česko bez černých skládek a nepořádku.

Audioteka funguje čistě v digitálu a prostřednictvím její mobilní appky můžete poslouchat kdekoli, i když jste offline, takže představuje ideální způsob, jak se vydat do terénu a při tom i do světa příběhů různých žánrů. Úklid tak může dostat klidně detektivní zápletku a stejně tak být zdrojem zajímavých informací.

Tematickým tipem, který myslí na naši planetu stejně jako projekt “Ukliďme Česko” je např. titul Neobyvatelná Země od Davida Wallace-Wellse. Naladit se posluchači mohou ale i na humornou notu např. s audioseriály Recepce nebo Strážmistr CUFF, které jsou dostupné v předplatitelském programu Audioteka Klub společně se stovkami dalších titulů. A právě Audioteka Klub si mohou registrovaní dobrovolníci užít díky Audiotece na 30 dní zdarma. Tedy, ať už se do akce vydají v hlavní jarní úklidový den nebo kdykoli jindy.

O Audiotece

Audioteka je největší platforma s audioknihami v České republice. Na tuzemském trhu působí déle než devět let a v současnosti nabízí téměř 6 000 titulů různých žánrů. Vedle české literární klasiky, detektivek a cestopisů jde například o literaturu faktu, díla zaměřená na seberozvoj, sport či zdravý životní styl.

Audioteka jako první na tuzemském trhu uvedla službu Audioteka Klub, tedy streaming audio obsahu – předplatitelé si mohou bez omezení dopřávat poslech více než 800 audioknih, včetně exkluzivních děl z vlastní tvorby Audioteky. Poslech na míru umožňuje nová aplikace Audioteka, která dává přístup k audioknihám i mimo připojení k internetu.

Více na www.audioteka.cz.






 

Hlavní partner akce

Partneři akce



Dále nás podporují



Při poskytování služeb nám pomáhají technická Cookies a Local Storage. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.
Cookies můžete vymazat nebo předem odmítnout jejich používání volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči.
Nicméně pokud tak učiníte, některé služby a funkce tohoto webu nemusí správně fungovat.
Více informací o ochraně osobních údajů a jejich používání
Copyright Ⓒ 2014-2024 | Miroslav Kubásek, Ukliďme Česko z.s.