Podpořte svým hlasem akci Ukliďme Česko



26.10.2023

Ještě do konce tohoto měsíce můžete podpořit svým hlasem akci a stejnojmenný spolek Ukliďme Česko.

"Přihlásili jsme příští ročník úklidové akce (s hlavním termínem 6. dubna 2024) do soutěže o zařazení do projektu DarujKelímek.cz, který proběhne v době adventu na brněnských vánočních trzích. Získané prostředky (tedy pokud se, třeba i díky Vám, zadaří) využijeme na nákup a distribuci úklidových pomůcek pro dobrovolníky. Jen letos jsme rozesílali zhruba 3 500 balíků a jejich počet každoročně narůstá...", říka předseda spolku Ukliďme Česko, Radek Janoušek.

Podpořit nás můžete jednoduše lajkem u tohoto facebookového příspěvku, za což předem děkujeme.

O Daruj kelímek

Charita a advent k sobě neodmyslitelně patří a pomáhat potřebným nikdy nebylo jednodušší. Díky nápadu několika prodejců na vánočních trzích v Brně a ekologickému vratnému systému stačí pouze dopít svůj drink, odnést ho ke stánku Daruj Kelímek a rozmyslet se, na který z 18 dobročinných záměrů (my doufáme, že ten náš...:-) věnujete vratnou zálohu za kelímek, který tam odevzdáte. Jak konkrétně vašich 50 korun pomáhá, můžete sledovat online. Stánky Daruj Kelímek budou fungovat až do 23. 12. 2023 a následně se veškeré vybrané peníze připíší na účty dobročinných organizací. Nestihnete se stavit na trhy? Nevadí, přispívat na dobrou věc můžete i online prostřednictvím transparentního účtu.

O Ukliďme Česko

Příští rok bude probíhat 11. ročník akce Ukliďme Česko, jejímž cílem je uklidit černé skládky, nepořádek a do budoucna zamezit jejich vzniku. Úklidové akce probíhají každoročně na tisících lokalitách a za dobu její existence se nám podařilo do úklidů zapojit přes milion dobrovolníkú a uklidit z přírody přes 16 tisíc tun odpadů. Každý rok jako podporu pro dobrovolníky rozesíláme tisíce úklidových balíčků které obsahují pytle, rukavice a další motivační prvky. Získané prostředky budou použity na zajištění pytlů a rukavic pro dobrovolníky, kteří se v roce 2024 zapojí do úklidů.






 

Hlavní partner akce

Partneři akce



Dále nás podporují



Při poskytování služeb nám pomáhají technická Cookies a Local Storage. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.
Cookies můžete vymazat nebo předem odmítnout jejich používání volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči.
Nicméně pokud tak učiníte, některé služby a funkce tohoto webu nemusí správně fungovat.
Více informací o ochraně osobních údajů a jejich používání
Copyright Ⓒ 2014-2024 | Miroslav Kubásek, Ukliďme Česko z.s.