Report úklidu



5.4.2022

Vážení a milí organizátoři,
počasí nám letos o hlavním uklízecím termínu nepřálo a bylo zřejmě nejhorší za těch 9 uplynulých ročníků, o to více děkujeme všem, kdo se organizace akce i přesto úspěšně zhostili... :-)

Vyplnění reportu

Moc prosíme (dokud máte počty v živé paměti) o vyplnění "Reportu úklidu" ve Vaší administraci akce (počet účastníků, množství sesbíraného odpadu, jednoduchý zákres uklizeného území, nezabere to ani 5 minut..), abychom měli představu, jak celá akce vlastně dopadla...

Tato zpětná vazba o proběhlém úklidu je pro nás velmi důležitá. Bez informací o opravdu proběhlých úklidech nebudeme schopni od našich partnerů pro příští úklidy zajistit pytle a rukavice, a to by byla přece škoda. Děkujeme.

Přesun termínu úklidu

A pokud jste Vaši akci z důvodu počasí přesouvali, změňte prosím datum v informaci o akci ve vaší administraci akce, jinak vaši akci již dobrovolníci v mapě chystaných úklidů nenajdou... A po úklidu, nezapomeňte v administraci akce vyplnit "Report úklidu". Děkujeme.

Foto a video soutěž

Nezapomeňte, že máte možnost za zajímavé fotografie a videa z úklidu vyhrát hodnotné ceny, již nyní můžete nahrávat své výtvory. Více o průběhu fotosoutěže a připravených odměnách najdete na https://www.uklidmecesko.cz/fotosoutez/,

Máte více fotek a videí

Pokud máte více zajímavých fotografií či videí, ale nejsou to zrovna soutěžní kousky, budeme i přesto rádi pokud nám je poskytnete do úklidového archivu. Soubory můžete nahrávat do našeho úložiště na https://www.UklidmeCesko.cz/upload/.






 

Hlavní partner akce

Partneři akce



Dále nás podporují



Při poskytování služeb nám pomáhají technická Cookies a Local Storage. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.
Cookies můžete vymazat nebo předem odmítnout jejich používání volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči.
Nicméně pokud tak učiníte, některé služby a funkce tohoto webu nemusí správně fungovat.
Více informací o ochraně osobních údajů a jejich používání
Copyright Ⓒ 2014-2024 | Miroslav Kubásek, Ukliďme Česko z.s.