Kompletace balíčků již začala

Zásilka
Zásilka


5.4.2016

Balení zásilek s materiálem pro organizátory v logistickém centru Comgate - www.comgate.cz kde nám kompletují více jak 900 balíčků s materiálem, je v plném proudu. Úklidy které se konají již tento víkend mohou očekávat zásilky ve čtvrtek či v pátek, úklidy, které se konají od 15.4. dále pak o týden později.

Moc děkujeme organizátorům za pečlivé vyplnění informací o svých úklidech a požadavků na materiál. Jak jsme slibovali, udělali jsme všechno pro to, abychom vám vyhověli v co nejvyšší míře. Přesto jsme u některých úklidů byli nuceni vámi požadované počty upravovat.

Konečné počty rukavic a pytlů, které od nás většinou obdržíte během tohoto či příštího týdne (v závislosti na datu každého úklidu), si můžete nyní zkontrolovat v Administraci úklidu, v sekci Balíček s materiálem. Tedy přesně tam, kam jste v minulých dvou týdnech zapisovali své požadavky.

Balíčky až na vybranou adresu dopraví kurýrní služba DPD - https://www.dpd.com/cz. Při doručení vás kurýr bude kontaktovat na zadaném telefonním čísle, buďte si prosím jisti, že se vám dovolá. Většina balíčků se bude rozvážet v příštím týdnu, pro dřívější termíny přijdou koncem tohoto týdne.

Těm, kterým jsme nebyli schopni vyhovět v plné míře, se moc omlouváme a věříme, že tato nepříjemnost neohrozí průběh vašeho úklidu. Pokud tušíte, že materiály od nás nebudou stačit, nebojte se obrátit na dobrovolníky. Vězte, že velká část z nich bude ochotná přinést si rukavice vlastní, pevných i tenkých pytlů by mělo být pro všechny úklidy dostatek.

Logistiku v rámci akce Ukliďme Česko zajišťuje společnost ComGate, která se stará o příjem materiálu pro úklid od dodavatelů, kontrolu jednotlivých položek, kompletaci zásilek a jejich předání dopravcům, kteří je rozváží dobrovolníkům. "Těší nás, že můžeme být už druhým rokem partnerem projektu s tak osvětovou myšlenkou, sami ji velmi podporujeme a věříme, že i kvalitní logistický servis přispěje k hladkému průběhu celé akce," komentuje spolupráci ředitel divize logistiky společnosti ComGate Ondřej Žák.

Děkujeme za součinnost a přejeme, ať poslední přípravy před akcí probíhají bezproblémově.






 

Hlavní partner akce

Partneři akce



Dále nás podporují



Při poskytování služeb nám pomáhají technická Cookies a Local Storage. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.
Cookies můžete vymazat nebo předem odmítnout jejich používání volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči.
Nicméně pokud tak učiníte, některé služby a funkce tohoto webu nemusí správně fungovat.
Více informací o ochraně osobních údajů a jejich používání
Copyright Ⓒ 2014-2024 | Miroslav Kubásek, Ukliďme Česko z.s.