Registrujte své úklidy, máme pro vás nachystány balíčky s materiálem



10.8.2023

Milí organizátoři,

pokud se chystáte uspořádat na podzim úklidovou akci, či se přímo zapojit do Celosvětového úklidového dne, který se koná v sobotu 16. září 2023, máte nejvyšší čas svůj úklid zaregistrovat na https://www.uklidmecesko.cz/zapojitse/organizator/. Budete-li chtít zaslat úklidový balíček, tak máte čas do 1. září, abyste vyplnili v administraci vašeho úklidu žádost o balíček s materiálem.

Na základě Vašich podnětů a z důvodu velikého množství zásilek jsme přistoupili k následujícím změnám.
- Nově v objednávkovém formluáři už nebudete vepisovat počty rukavic a pytlů, ale vyberete si jeden z 5-ti předchystaných typů balíčků, který nejlépe vyhovuje charakteru a rozsahu Vaší akce.
- Balíčky také nově nebudeme zasílat na vaše poštovní adresy, ale zašleme vám je do vámi vybraného výdejního místa DPD, což věříme že zvýší Váš komfort a hlavně doručitelnost zásilek.

POZOR! Rádi bychom Vás upozornili, že pouhá registrace úklidu neznamená, že vám automaticky pošleme úklidový balíček! Je potřeba včas vyplnit v administraci úklidu pod odkazem "Balíček s materiálem" jeho objednávku. V příloze vám zasíláme podrobné informace ve formě infografiky.

Pro podzimní úklidy pro vás budeme mít nachystánu opět tradiční fotosoutěž o velmi zajímavé ceny. Proto nezapomeňte na akci fotit, natáčet videa a hlavně nám po akci vyplnit report úklidu, díky kterému můžete také soutěžit o zajímavé ceny. Více informací na https://www.uklidmecesko.cz/fotosoutez/

Přejeme krásný zbytek prázdnin,

za tým Ukliďme Česko Mirek Kubásek






 

Hlavní partner akce

Partneři akce



Dále nás podporují



Při poskytování služeb nám pomáhají technická Cookies a Local Storage. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.
Cookies můžete vymazat nebo předem odmítnout jejich používání volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči.
Nicméně pokud tak učiníte, některé služby a funkce tohoto webu nemusí správně fungovat.
Více informací o ochraně osobních údajů a jejich používání
Copyright Ⓒ 2014-2024 | Miroslav Kubásek, Ukliďme Česko z.s.