Nevzdáváme to! Zřídíte s námi Pytlomaty?



22.2.2021

Situace rozhodně není příznivá, zvláště pak hromadným akcím. Jedinou oficiální možností jak uklidit Česko tak v následujících týdnech zůstávají při dodržení vládních opatření individuální či rodinné akce. Pro jejich podporu jsme se (i po zkušenostech z loňského jara) rozhodli doporučit místním organizátorům zřídit místa, kde si jednotliví dobrovolníci mohou vyzvednout pytle na odpad, tzv. "Pytlomaty" doplněné o jednoduchou mapku, kde je nejvíce potřeba uklidit a kde zanechat sesbíraný odpad. Jdete do toho s námi?

Žádosti o pytle a samolepky (pro letošní jaro vzhledem k situaci bohužel bez rukavic) budou v aministraci akcí otevřeny od 23.2. do 10.3. pod odkazem "Balíček s materiálem", proto neváhejte se zaregistrováním Vašich úklidů (i kdyby se konaly v pozdějších termínech).

Hlavním termínem pro letošní jaro je sobota 27. března, ale úklidy mohou samozřejmě probíhat i v dalších týdnech... Více k tomu průběžně na našem webu www.UklidmeCesko.cz a Facebooku https://www.facebook.com/UklidmeCesko.






 

Hlavní partner akce

Partneři akce



Dále nás podporují



Při poskytování služeb nám pomáhají technická Cookies a Local Storage. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.
Cookies můžete vymazat nebo předem odmítnout jejich používání volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči.
Nicméně pokud tak učiníte, některé služby a funkce tohoto webu nemusí správně fungovat.
Více informací o ochraně osobních údajů a jejich používání
Copyright Ⓒ 2014-2024 | Miroslav Kubásek, Ukliďme Česko z.s.