Do konce března mají organizátoři úklidů možnost žádat o úklidové pomůcky.



22.3.2016

Na první jarní den jsme pro všechny organizátory úklidových akcí zaktivovali nové pole v Administraci úklidů. Pod názvem Balíček s materiálem mají možnost vyplňovat požadované počty pracovních rukavic a pevných pytlů, přičemž vybírat mohou ze dvou velikostí rukavic - dětských a dospělých - a k dispozici jsou taktéž dva druhy pytlů - recyklované pevné pytle určené pro náročnější úklidy černých skládek a pevné plastové pytle vhodné na menší pochůzkové úklidy.

Pozor na povinné údaje Pro zpřístupnění formuláře v poli Balíček s materiálem je nutné pečlivě vyplnit veškeré povinné údaje o úklidu - v administraci jsou nyní zvýrazněny červeně. Před vyplněním si prosím znovu prohlédněte Pravidla přidělení pomůcek a pamatujte, že ačkoliv děláme všechno proto, abychom vyšli vstříc každému organizátorovi, naše zdroje jsou omezené a zatím nemůžeme nic zaručit.

O tom, kolik rukavic a pytlů od nás dostanete, vás budeme včas informovat e-mailem.

Brno je výjimka Stejně jako loni, i letos je situace odlišná pro organizátory brněnských úklidů. Ti si o své pracovní podmínky z důvody úzké spolupráce s Magistrátem města Brna musí zažádat na úřadě městské části, v níž bude úklid probíhat. Mohou tak učinit nejpozději do 1. 4. 2016.






 

Hlavní partner akce

Partneři akce



Dále nás podporují



Při poskytování služeb nám pomáhají technická Cookies a Local Storage. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.
Cookies můžete vymazat nebo předem odmítnout jejich používání volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči.
Nicméně pokud tak učiníte, některé služby a funkce tohoto webu nemusí správně fungovat.
Více informací o ochraně osobních údajů a jejich používání
Copyright Ⓒ 2014-2024 | Miroslav Kubásek, Ukliďme Česko z.s.