Podzimní úklid



31.8.2020

Vážení přátelé, organizátoři dobrovolnických úklidů,

Odpadky na cestě do práce, do školy, na výletě... Jdeme to uklidit, jinak to tam bude strašit kdo ví jak dlouho. Díky, že do toho jdete s námi!

Pár důležitostí:

  • Celý svět (World Cleanup Day) uklízí opět v jeden den 19.9., termín si ovšem můžete zvolit podle sebe, není třeba jej dodržet. Jsme na to připraveni. Včas se ovšem zaregistrujte jako organizátor, ať Vám nic neunikne.
  • Materiál (pytle, rukavice a triko pro organizátora od ALPINE PRO) letos posíláme úplně všem, co si řeknou a v plné výši požadavku. O balíček si může zažádat každý organizátor ve své editaci - vyplněním záložky Balíček s materiálem, a to nejpozději do 4.9. večer. Rozesílka pak proběhne chronologicky podle termínů úklidů v následujících dnech, poslední balíčky dorazí svým adresátům ve středu 16.9. Kdo tedy uklízí před 14.9., nechť se mi raději ozve, domluvíme se na poslání individuálně.
  • Po skončení úklidu nezapomeňte na záložku Report, ať víme, že akce zdárně proběhla.
  • Motivační soutěže o ceny - chystáme klasické i netradiční, těšte se třeba i na řetěz z fotek dobrovolníků s naplněnými pytli, do kterého se může zvěčnit každý, kdo nasbírá alespoň pytel, tašku, pytlík nepořádku. Řetěz pak pošleme do světa! Podrobnosti přineseme v dalším mailu před akcí a na webu.


Díky všem, kdo se znovu pouští do boje s odpadem, máte náš vřelý dík a poklonu. Když vidíme, jaké nadělení nám nechali tuzemští turisté v přírodě, máme před sebou ještě dlouhou cestu, ale kdo vytrvá, zvítězí. A alespoň si budeme moci říci pro sebe - po nás čisto!

Katka za tým Ukliďme svět, ukliďme Česko!






 

Hlavní partner akce

Partneři akce



Dále nás podporují



Při poskytování služeb nám pomáhají technická Cookies a Local Storage. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.
Cookies můžete vymazat nebo předem odmítnout jejich používání volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči.
Nicméně pokud tak učiníte, některé služby a funkce tohoto webu nemusí správně fungovat.
Více informací o ochraně osobních údajů a jejich používání
Copyright Ⓒ 2014-2024 | Miroslav Kubásek, Ukliďme Česko z.s.