Balíčky s úklidovým materiálem

Prvních 30 balíčků již zabaleno!
Prvních 30 balíčků již zabaleno!


9.9.2019

Vážení přátelé, organizátoři úklidových akcí, žádosti o balíky jsou zpracovány, zájem o materiál je skutečně velký, proto čtěte následující řádky pečlivě.

  • Zkontrolujte si obsah balíku v editaci - od pondělí jsou v editaci ustálené počty pomůcek, která Vám reálně dorazí. 
  • Naštěstí s pytli nám letos pomáhá i Eko-Kom, od kterého už některým z Vás dorazí pevné černé pytle z recyklátu. Máme jich dost i do jarního kola - budeme mít do čeho sbírat!  
  • rukavicemi je to ovšem trochu složitější, podle systému poptávka převyšuje nabídku přes polovinu, tedy jsme museli přistoupit ke krácení. Prosíme, zkuste se předem s dobrovolníky domluvit - kdo má, ať si přinese vlastní. Pro akce s dětmi často stačí nakoupit v lékárně za pár korun jednorázové nitrilové rukavice (jsou pevnější). Pokud jste si ušetřili rukavice z minulých úklidů, máte vyhráno. 
  • Balíky nám opět kompletují ve skladu DB Schenker u Brna a rozvozí Vám je domů opět kurýr z DPD. Nejpozdější termín dodání máme nastavenou středu 18.9., ale zohledňujeme i dřívější úklidy. Kurýr Vám pošle SMS s přesným časem doručení.
  • Nezapomeňte na report! - Nezapomeňte se nám pochlubit, jak jste dopadli - ve Vaší editaci najdete záložku Report, důležitá jsou pro nás 4 statistická čísla, ostatní je nepovinné. Pochlubte se ideálně hned po úklidu, ať můžeme statistiky poslat organizátorům World Clean Up Day, kteří výsledky ihned zpracovávají a přidávají k celosvětovým číslům. Vyplněný report = signál pro nás o spolehlivém organizátorovi, kterého rádi podpoříme pomůckami i na příště, jak to jen půjde. A navíc za vyplněný report  dostanete slevový kód na FlixBus s možností uplatnění slevy (nákup i více lístků) do 15.12.2019, ale pro jízdy v jakémkoliv období, včetně zahraničí :-)
  • Dejte o akci vědět - na našich stránkách máte ke stažení editovatelné pozvánky, návody na vytvoření události na facebooku, nebo prostě oslovte své známé, místní spolky, školu, ať si akci užije co nejvíce lidí!


Přeji všem hodně zdaru do akce a kdyby cokoliv bylo potřeba, jsem k dispozici na telefonu a mailu.

Katka za tým Ukliďme svět, ukliďme Česko! kontakt: katka@uklidmecesko.cz, 773 1980 15






 

Hlavní partner akce

Partneři akce



Dále nás podporují



Při poskytování služeb nám pomáhají technická Cookies a Local Storage. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.
Cookies můžete vymazat nebo předem odmítnout jejich používání volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči.
Nicméně pokud tak učiníte, některé služby a funkce tohoto webu nemusí správně fungovat.
Více informací o ochraně osobních údajů a jejich používání
Copyright Ⓒ 2014-2024 | Miroslav Kubásek, Ukliďme Česko z.s.