Komerční banka se rozhodla uklízet



1.2.2018

Komerční banka (KB) se aktivně zapojí do projektu „Ukliďme svět, ukliďme Česko“. Dobrovolnickou akci, která se v letošním roce uskuteční 7. dubna a 15. září, podpoří KB nejen jako hlavní partner, ale také dá možnost svým zaměstnancům připojit se k úklidu ve vybraných lokalitách.

„Prostředí, ve kterém žijeme, patří nám všem. Nikomu by proto nemělo být jedno, jak vypadá. Je to totiž naše vizitka. Jsem proto velmi rád, že zaměstnanci Komerční banky mohou jít příkladem,“ uvedl Jan Juchelka, předseda představenstva a generální ředitel Komerční banky.

Letošní první akce největšího dobrovolnického projektu „Ukliďme svět, ukliďme Česko“ se uskuteční v sobotu 7. dubna. Česká republika se pak přidá i k celosvětovému úklidovému dni v sobotu 15. září, kdy se budou na vyčištěných plochách navíc sázet stromky.

„Zabezpečení největší dobrovolnické akce v České republice se z principu neobejde bez finanční podpory. Proto jsme rádi, že jsme pro letošní rok získali nového silného partnera, který nám pomůže zajistit nejen dostatek úklidových pomůcek, ale také dobrovolníků z řad zaměstnanců Komerční banky. Věříme, že i díky tomu se naše země významně připojí k úspěšným organizátorům podzimního celosvětového úklidu,“ sdělil Radek Janoušek z organizačního týmu akce.

Organizátoři úklidů z Českého svazu ochránců přírody a brněnského spolku Ekosmák spočítali, že během loňských úklidových aktivit se zapojilo téměř 100 tisíc dobrovolníků na 2476 místech po celé ČR a uklidili přes 1500 tun odpadu.






 

Hlavní partner akce

Partneři akce



Dále nás podporují



Při poskytování služeb nám pomáhají technická Cookies a Local Storage. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.
Cookies můžete vymazat nebo předem odmítnout jejich používání volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči.
Nicméně pokud tak učiníte, některé služby a funkce tohoto webu nemusí správně fungovat.
Více informací o ochraně osobních údajů a jejich používání
Copyright Ⓒ 2014-2024 | Miroslav Kubásek, Ukliďme Česko z.s.