Na první jarní den vyhlašujeme tradiční foto/video soutěž

Jeden z finalistů fotosoutěže ročníku 2015..
Jeden z finalistů fotosoutěže ročníku 2015..


20.3.2017

Součástí celorepublikové úklidové akce Ukliďme svět, ukliďme Česko je již tradičně také soutěž o nejlepší fotografii zachycenou při úklidu. O konečné pořadí deseti finalistů ve třech fotokategoriích rozhodne veřejnost hlasováním na facebooku akce. Vítěze kategorie Video určí odborná porota. Hodnotné ceny věnuje firma Canon.

Jako v předchozích letech, i letos mají účastníci akce Ukliďme svět, ukliďme Česko možnost zúčastnit se soutěže o nejlepší fotografii. Své příspěvky mohou zasílat do celkem čtyř kategorií - tři z nich jsou určené tradičně fotografiím na téma Umělecké foto, Kuriozita a foto Dětí/Mládeže, poslední kategorie patří krátkému videu (v délce do tří minut). Zejména Vítána jsou krátká "motivační" videa ve stylu "Proč se zúčastnit úklidové akce v jedné větě".

Díky spolupráci s firmou Canon se letos budou opět rozdělovat zajímavé ceny v podobě fotoaparátů a videokamery. Konečné pořadí v kategorii video stanoví odborná porota z firmy Canon, fotky čeká zajímavější proces. V každé ze tří fotokategorií odborníci ze sponzorské firmy vyberou 10 nejvydařenějších fotek. O jejich konečném pořadí, a o tom, kdo se stane šťastným majitelem nového fotoaparátu či tiskárny, rozhodnou příznivci Ukliďme svět, ukliďme Česko ve veřejném hlasování na facebooku akce.

Tak neváhejte a zapojte se nejen do uklízení, ale nabijte a vezměte sebou i své fotoaparáty a kamery...

Přejeme šťastnou ruku na spoušti!






 

Hlavní partner akce

Partneři akce



Dále nás podporují



Při poskytování služeb nám pomáhají technická Cookies a Local Storage. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.
Cookies můžete vymazat nebo předem odmítnout jejich používání volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči.
Nicméně pokud tak učiníte, některé služby a funkce tohoto webu nemusí správně fungovat.
Více informací o ochraně osobních údajů a jejich používání
Copyright Ⓒ 2014-2024 | Miroslav Kubásek, Ukliďme Česko z.s.