Ukliď skládku, vyhraj kameru! Ukliďme svět, ukliďme Česko vyhlašuje fotosoutěž.



21.3.2016

Na první jarní den se organizátoři Ukliďme svět, ukliďme Česko rozhodli zveřejnit informace o připravované fotosoutěži, která je již tradičně součástí celorepublikové úklidové akce. Tou nejzásadnější je spolupráce s firmou Canon, díky níž se letos bude soutěžit o opravdu zajímavé ceny. Autoři oceněných děl ze čtyř soutěžních kategorií se mohou těšit na nové fotoaparáty, tiskárny či videokameru.

Oproti loňskému ročníku doznaly několika změn také soutěžní kategorie. Loučíme se s fotografiemi z doprovodných progamů a vtipnými snímky, které letos ve výčtu soutěžních kategorií nefigurují. Fotografové mohou nadále zasílat obrázky kuriózních nálezů ze skládek, či podařená umělecká díla. Třetici fotografických témat uzavírají letos fotografie dětí a mládeže v akci. Zbrusu novou kategorii pak představuje soutěž krátkých videí natočených během úklidů. Podrobnosti a pravidla fotosoutěže naleznete na www.UklidmeCesko.cz/fotosoutez.

V loňském roce figurovaly mezi finalisty fotosoutěže například snímky odhozených toaletních mís, mechem obrostlých tenisek či na skládce nalezená stokoruna. Na letošní nejlepší fotografie z úklidů v rámci Ukliďme svět, ukliďme Česko si budeme muset ještě pár týdnů počkat. Finalisty určí odborná porota po proběhnutí hlavního úklidového dne, v sobotu 16. dubna, o vítězích pak bude rozhodovat veřejnost hlasováním na facebookové stránce v průběhu května.

“Zachovejte přírodu, uzdravte svět, zachyťte jeho obraz - se značkou Canon,” tak to cítí Helena Indráková, Sustainability manager Canon CZ&SK.






 

Hlavní partner akce

Partneři akce



Dále nás podporují



Při poskytování služeb nám pomáhají technická Cookies a Local Storage. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.
Cookies můžete vymazat nebo předem odmítnout jejich používání volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči.
Nicméně pokud tak učiníte, některé služby a funkce tohoto webu nemusí správně fungovat.
Více informací o ochraně osobních údajů a jejich používání
Copyright Ⓒ 2014-2024 | Miroslav Kubásek, Ukliďme Česko z.s.