Aktuality pro organizátory



5.3.2020

Měsíc do akce! Přátelé, blíží se nám to mílovými kroky a připraveným štěstí přeje. Posíláme pár organizačních novinek a pár tipů, jak akci správně naplánovat a propagovat.

Svoz odpadu - kontaktujte obec/město/městskou část na odboru životního prostředí (na obcích přímo starostku/starostu), sdělte jim svůj záměr a domluvte se na datu, místě a způsobu odvozu nasbíraného odpadu. Vše je o domluvě na lidské úrovni, není to povinnost úředníka, nemusíte se ale bát, máme po letech velmi dobré zkušenosti - pokud jsou na obci nějaké finance a uklízíte na pozemcích obce, jsou velmi ochotní. Pokud se vám nazpět hned neozývají, zavolejte jim.

Kontrola akce na mapě - máme tu takový nešvar, asi 400 akcí ze 1700 nemá doplněné základní informace. Říkáme jim "plonkové", visí někde u zadané obce v poli a matou dobrovolníky i nás. Zkontrolujte si na mapě, zda u takové ve Vašem okolí není Vaše jméno. Pokud jste si omylem zadali akcí více, ozvěte se mi, akci obratem smažu, v druhém případě si co nejdříve informace o akci doplňte. Zkontrolujte si i umístění Vašeho úklidu, ať Vás podle puntíku na mapě dobrovolníci nenahánějí jinde, než máte sraz :).

Balíky s materiálem - pokud nemáte vlastní zdroje, od 2.3. do 21.3. je možnost vyplňovat žádosti o pytle a rukavice (i nějaké to triko bude :-). Žádost najdete ve své editaci v záložce Balíček s materiálem. Adresu si volte takovou, kde budete během dne k zastižení. Balíky bude doručovat náš partner DPD od 24. do 31.3., měla by Vám před doručením dojít SMS s upřesněným časem doručení.

Propagace - pokud máte akci otevřenou dobrovolníkům zvenčí, využijte možností propagace. V hlavním menu je sekce KE STAŽENÍ - najdete tam editovatelnou šablonu zvacího letáku a další užitečné materiály. Jak na propagaci na facebooku Vám pošleme v samostatném mailu v pondělí 9.3.

Prosím, vyplňte nám také (v případě, že se toho nebojíte.. :-) kontakt pro média v Administraci. Občas se na nás obracejí žurnalisté z lokálních médií se zájmem udělat rozhovor či pár fotek z akce v jejich regionu. Může to pomoci v propagaci (i do budoucna). Děkujem.

Pokud si s něčím nevíte rady, neváhejte se zeptat!






 

Hlavní partner akce

Partneři akce



Dále nás podporují



Při poskytování služeb nám pomáhají technická Cookies a Local Storage. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.
Cookies můžete vymazat nebo předem odmítnout jejich používání volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči.
Nicméně pokud tak učiníte, některé služby a funkce tohoto webu nemusí správně fungovat.
Více informací o ochraně osobních údajů a jejich používání
Copyright Ⓒ 2014-2024 | Miroslav Kubásek, Ukliďme Česko z.s.