Zelený dopravce FlixBus novým podporovatelem úklidových akcí



5.9.2019

Dalším z našich podporovatelů se stal pro letošní podzim (a doufáme i v rozšíření spolupráce pro další ročníky akce) dopravce FlixBus.

Krom vzájemné propagace věnuje slevu 20% na jízdné organizátorům, kteří vyplní report z úklidu. Jedinou podmínkou je uplatnění slevy (nákup) do 15.12.2019, ale pro jízdy v jakémkoliv období, které jsou již v prodeji (například jízda může být klidně v únoru 2020, zakoupení v prosinci 2019).

O dalších ekoaktivitách FlixBusu se můžete dočist v tomto článku - http://www.enviweb.cz/114383

A ve stručnosti i zde: FlixMobility je mladá společnost působící v oblasti dálkové dopravy, která skrze své značky FlixBus a FlixTrain nabízí pohodlný a ekologický způsob přepravy za dostupné ceny. FlixBus klade na svou autobusovou flotilu přísné nároky – jak z hlediska stáří, počtu najetých kilometrů, dodržování emisních norem, tak i technického stavu vozů. I díky tomu plní ta nejpřísnější emisní nařízení a minimalizuje dopad na životní prostředí. Ve vývoji a inovacích se nezastavuje – v Německu a Francii jezdí první eletrobusy na dálkových linkách, zelené vlaky FlixTrain jsou 100% poháněny energií z obnovitelných zdrojů. Svým zákazníkům nabízí možnost kompenzovat produkci CO2 na konkrétní cestě. V Česku se FlixBus zapojuje do řady společensky odpovědných aktivit, od letošního podzimu také do Ukliďme svět, ukliďme Česko. www.flixbus.cz






 

Hlavní partner akce

Partneři akce



Dále nás podporují



Při poskytování služeb nám pomáhají technická Cookies a Local Storage. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.
Cookies můžete vymazat nebo předem odmítnout jejich používání volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči.
Nicméně pokud tak učiníte, některé služby a funkce tohoto webu nemusí správně fungovat.
Více informací o ochraně osobních údajů a jejich používání
Copyright Ⓒ 2014-2024 | Miroslav Kubásek, Ukliďme Česko z.s.