Organizační informace pro ty, kteří si je nepřečetli v e-mailu...

Naši olympionici...
Naši olympionici...


25.3.2017

Milí dobrovolníci,

už za dva týdny je hlavní termín akce, proto se ozýváme s nezbytnými informacemi.

1) Ještě nemáte svůj úklid? Nejvyšší čas jej najít. Organizátoři úklidů právě promýšlejí rozvržení materiálu a své síly, proto je na čase rozhodnout se, kde a s kým budete letos uklízet a přihlásit se k němu. Úklidy pořádané ve vašem okolí najdete po přihlášení do administrace pod záložkou Organizátoři v okolí, nebo v mapě úklidů na našem webu.

2) Je vás víc? Tak to je jedině dobře! Pokud s sebou berete partu kamarádů, stačí si v editaci po přihlášení změnit číslo "počet účastníků", ať se nemusíte každý registrovat zvlášť.

3) Potřebjete se ujistit, že s Vámi organizátor počítá? Nebo se jen potřebujete ujistit třeba, že bude dost pomůcek pro každého, nebo si máte přinést vlastní rukavice? Nebojte se organizátory svých úklidovek kontaktovat a zeptat se!

4) Vyhlašujeme fotosoutěž Stejně jako v loňském roce i letos jsme pro všechny účastníky úklidů připravili fotosoutěž. Má tři kategorie - děti při úklidu, nelezená kuriozita a úklidová umělecká. Speciální kategorie je video, takže, pokud máte fotografického či filmařského ducha, sem s ním :) Dílo se může stát i hlavním propagačním mateiálem dalšího ročníku Ukliďme! I Pro letošek se můžete těšit na krásné ceny od Canonu - fotoaparty, tiskárny, kameru. Veškeré informace o soutěži najdete na našem webu - http://www.uklidmecesko.cz/fotosoutez/

V případě jakýchkoliv komplikací či dotazů se na nás neváhejte obracet (tel. je nejrychlejší, najdete v Kontaktech dle povahy dotazu..)






 

Hlavní partner akce

Partneři akce



Dále nás podporují



Při poskytování služeb nám pomáhají technická Cookies a Local Storage. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.
Cookies můžete vymazat nebo předem odmítnout jejich používání volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči.
Nicméně pokud tak učiníte, některé služby a funkce tohoto webu nemusí správně fungovat.
Více informací o ochraně osobních údajů a jejich používání
Copyright Ⓒ 2014-2024 | Miroslav Kubásek, Ukliďme Česko z.s.