Ach ty Reporty...



23.9.2019

Bez Reportu jakoby Vaše akce neproběhla, a to je škoda!

Milí organizátoři, pokud jste tak ještě neudělali, vyplňte nám prosím report, jak u vás dopadl úklid. Informace o tom, kolik u vás bylo dobrovolníků a kolik se uklidilo odpadů jsou pro nás velmi důležité pro to, aby jsme mohli organizátorům Celosvětový úklidový den: World Cleanup Day zaslat přesnou informaci o tom, jak jsme si vedli u nás v České republice.

Tyto informace můžete vyplnit přímo na webu www.UklidmeCesko.cz v editaci Vaší akce pod záložkou "Report", můžete také i nahrát nějakou pěknou fotku z úklidu.

V případě jakýchkoliv problémů prosím tyto informace zašlete na email katka@uklidmecesko.cz a uveďte: * ID vašeho úkllidu, či jinak identifikujte váš úklid (místo, jméno organizátora, název úklidu) * Celkový počet dobrovolníků * Kolik z toho bylo dětí (< 18 let) * Kolik jste sesbírali celkem odpadu (v kg) * Kolik odpadu se podařilo vytřídit (v kg)

Pro ty kteří nám vyplnili report čeká automaticky i drobná odměna od našeho partnera FlixBus a to sleva na nákup jízdenky na jakoukoliv cestu Flixbudem zakoupenou do konce roku. Moc děkujeme a přejeme šťastnou cestu!






 

Hlavní partner akce

Partneři akce



Dále nás podporují



Při poskytování služeb nám pomáhají technická Cookies a Local Storage. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.
Cookies můžete vymazat nebo předem odmítnout jejich používání volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči.
Nicméně pokud tak učiníte, některé služby a funkce tohoto webu nemusí správně fungovat.
Více informací o ochraně osobních údajů a jejich používání
Copyright Ⓒ 2014-2024 | Miroslav Kubásek, Ukliďme Česko z.s.