Uklízíme už příští týden



6.9.2018

Vážení přátelé, organizátoři úklidových akcí,

máte naši poklonu. Opravdu nás překvapilo, že se už 5.9., tedy jen pár dní po prázdninách, chystá uklízet na 500 organizátorů, z toho 385 na Celosvětový úklidový den 15. září (vloni jsme měli za celý podzim asi 250 akcí). Máme velikou radost a moc se na akci těšíme! Doufáme, že se těšíte s námi.

Info o balících: Přes 200 z Vás si požádalo o pomoc s pytli a rukavicemi. Balíky se právě teď balí a dorazí všem nejpozději do 12. září. Prosím, zkontrolujte si reálný obsah balíku, který by Vám měl dorazit (najdete ve své administraci), počty pomůcek se mohly změnit (zvlášť rukavice jsme museli krátit). Proto Vás moc žádáme - vyhlašte mezi svými dobrovolníky "staré rukavice s sebou", jistě se mnozí najdou, co mají takové doma nebo jim zbyly z minulého úklidu.

K reportům o akci 15. září: Chceme být světoví. Zejména 15. září. Myšlenka světového úklidu je i v tom, že je třeba průběžně dodávat aktuální informace o průběhu dne organizátorům World Clean Up Day do Estonska. Proto se pokusíme všem, co uklízí 15.9. během dne zavolat a rovnou s Vámi vyplnit report.

Budeme moc rádi, když: - pošlete alespoň jednu fotku kdykoliv během dne. Můžete rovnou nahrát foto či odkaz na fotogalerii do Vašeho účtu na stránkách www.uklidmecesko.cz nebo nám fotku pošlete na info@svetovyuklid.cz a do předmětu napište ID úklidu. - do textu v Reportu nebo do mailu s fotkou napíšete svůj příběh, postřeh, zajímavost z akce. Budeme je sbírat a pošleme hned do Tallinu. - na sociálních sítích nezapomenete k příspěvkům přidat #SvetovyUklid #WorldCleanupDay #UklidmeCesko

Průběh "zelené vlny" úklidů můžete sledovat i skrz živé streemování z Tallinu na facebooku World Clean Up Day.

Pokud nebudete uklízet 15. září, prosím, zkuste vyplnit report o akci i tak co nejdříve po úklidu, ideálně ještě v den akce, ať to máte z krku a hotový medailonek může motivovat další uklízeče.

Se vším Vám ráda pomůžu, report můžeme vyplnit i po telefonu, když mi zavoláte.

Přeji Vám co nejvíce nadšených dobrovolníků...






 

Hlavní partner akce

Partneři akce



Dále nás podporují



Při poskytování služeb nám pomáhají technická Cookies a Local Storage. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.
Cookies můžete vymazat nebo předem odmítnout jejich používání volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči.
Nicméně pokud tak učiníte, některé služby a funkce tohoto webu nemusí správně fungovat.
Více informací o ochraně osobních údajů a jejich používání
Copyright Ⓒ 2014-2024 | Miroslav Kubásek, Ukliďme Česko z.s.