Spustili jsme Fan-Shop pro účastníky a příznivce akce Ukliďme Česko



12.7.2022

Jsou sice prázdniny, ale kdy jindy bychom se k tomu pro samé uklízení dostali, že... Právě jsme spustili FanShop určený především pro organizátory a účastníky úklidových akcí. Umožňuje jednoduché a rychlé objednání úklidových pomůcek a reklamních předmětů akce Ukliďme Česko (především pro ty, kdo nestihnou objednání úklidového materiálu před hlavním jarním a podzimním termínem).

Také bychom chtěli upozornit na horkou novinku v podobě úklidové KPZky (Krabičky Poslední Záchrany), která vznikla ve spolupráci s firmou Tierra Verde. Poslouží všem, kdo mají občas chuť si nejen zanadávat, ale třeba při dovolenkových výletech i přiložit ruku k dílu a uklidit nepořádek po druhých. Obsahuje totiž vše, co k takovému uklízení potřebujete - pytle, rukavice a desinfekční gel. Přitom je skladná a vejde se do nejen do batůžku, ale i do kapsy u bundy.

Ceny úklidových prostředků v novém e-shopu jsou dotované (a max. počet objednaného zboží omezen), nákupem reklamních předmětů naopak podpoříte zajištění materiálu a logistiku pro další dobrovolnické úklidy.

V případě nejasností či dotazů nás neváhejte kontaktovat, rádi vám poradíme.






 

Hlavní partner akce

Partneři akce



Dále nás podporují



Při poskytování služeb nám pomáhají technická Cookies a Local Storage. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.
Cookies můžete vymazat nebo předem odmítnout jejich používání volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči.
Nicméně pokud tak učiníte, některé služby a funkce tohoto webu nemusí správně fungovat.
Více informací o ochraně osobních údajů a jejich používání
Copyright Ⓒ 2014-2024 | Miroslav Kubásek, Ukliďme Česko z.s.